Ponořte se do tajů Země vycházejícího slunce a odhalte nejen jak připravit japonský národní poklad - sushi, ale i další tipy a triky na pravou japonskou kuchyni. Kurzem vás provede přední česká japanoložka Kristina Kopáčková. Zažijte Japonsko s příběhem!
Láká vás tajemné Japonsko a chtěli byste se dozvědět víc? Máte otázky, na které jste se chtěli zeptat, ale nevěděli jste kde? Kulinářský ateliér Ola Kala si pro vás připravil perfektní výlet do Japonska. Bude se vařit, vyprávět a samozřejmě ochutnávat. Kurz povede významná česká japanoložka Kristina Kopáčková – vyznamenaná Řádem vycházejícího slunce, který jí propůjčil japonský císař. Vařit bude společně se zkušeným lektorem Jakubem Mužíkem. Během kurzu vás Kristina zahrne osobními zážitky a zkušenostmi, které nasbírala dlouhodobým pobytem v Japonsku.
Osvojíte si především tradiční domácí přípravu rýže (sypání do dřevěné mísy, chlazení vějířem, ochucování octem). Dále vás lektoři naučí, jak připravit nejznámější druhy sushi, jak zamotat sushi rolky Maki, kombinovat různé druhy surovin a pracovat s asijskými dochucovadly nebo se naučíte jak vyrobit zmrzlinu z legendárního japonského čaje Matcha.
Užijte si pravou, nefalšovanou japonskou kuchyni, prošpikovanou zajímavým, autentickým povídáním o Japonsku a jeho zvycích, doplněnou o neomezenou degustaci vybraných vynikajících vín z Francie, Itálie a Moravy.
1 osoba.
cca 4-5 hodin
Celoročně.
Není možný.
Praha.
Minimální věk pro účastníky zážitku je 16 let. Osoby mladší 18 let nesmí požívat alkohol – pokud rezervujete osobu mladší 18 let je nutné na tuto skutečnost při rezervaci upozornit.
Ponořte se do tajů Země vycházejícího slunce a odhalte nejen jak připravit japonský národní poklad - sushi, ale i další tipy a triky na pravou japonskou kuchyni. Kurzem vás provede přední česká japanoložka Kristina Kopáčková. Zažijte Japonsko s příběhem!
Sdílej fotografie ze zážitku a vyhraj!
Ponořte se do tajů Země vycházejícího slunce a odhalte nejen jak připravit japonský národní poklad - sushi, ale i další tipy a triky na pravou japonskou kuchyni. Kurzem vás provede přední česká japanoložka Kristina Kopáčková. Zažijte Japonsko s příběhem!
Láká vás tajemné Japonsko a chtěli byste se dozvědět víc? Máte otázky, na které jste se chtěli zeptat, ale nevěděli jste kde? Kulinářský ateliér Ola Kala si pro vás připravil perfektní výlet do Japonska. Bude se vařit, vyprávět a samozřejmě ochutnávat. Kurz povede významná česká japanoložka Kristina Kopáčková – vyznamenaná Řádem vycházejícího slunce, který jí propůjčil japonský císař. Vařit bude společně se zkušeným lektorem Jakubem Mužíkem. Během kurzu vás Kristina zahrne osobními zážitky a zkušenostmi, které nasbírala dlouhodobým pobytem v Japonsku.
Osvojíte si především tradiční domácí přípravu rýže (sypání do dřevěné mísy, chlazení vějířem, ochucování octem). Dále vás lektoři naučí, jak připravit nejznámější druhy sushi, jak zamotat sushi rolky Maki, kombinovat různé druhy surovin a pracovat s asijskými dochucovadly nebo se naučíte jak vyrobit zmrzlinu z legendárního japonského čaje Matcha.
Užijte si pravou, nefalšovanou japonskou kuchyni, prošpikovanou zajímavým, autentickým povídáním o Japonsku a jeho zvycích, doplněnou o neomezenou degustaci vybraných vynikajících vín z Francie, Itálie a Moravy.
1 osoba.
cca 4-5 hodin
Celoročně.
Není možný.
Praha.
Minimální věk pro účastníky zážitku je 16 let. Osoby mladší 18 let nesmí požívat alkohol – pokud rezervujete osobu mladší 18 let je nutné na tuto skutečnost při rezervaci upozornit.