Navštivte prestižní restauraci ESSENS, nacházející se v hotelovém resortu Chateau de Frontiere. Pochutnejte si na degustačním menu složeném věhlasným kulinářským mistrem Ottou Vašákem a podávaném v dechberoucím prostředí Lednicko-valtického areálu.
Restaurace ESSENS je hrdým držitelem prestižního ocenění francouzského gastronomického průvodce Gault&Millau, od kterého v roce 2025 obdržela fantastické hodnocení "3 kuchařských čepic". Zařadila se tak mezi 12 nejlepších restaurací Česka podle průvodce Gault&Millau.
Degustační menu o šesti chodech kuchaři vždy připravují z čerstvých lokálních surovin. Spousty z nich si i sami pěstují, a to přímo v zámeckém areálu. Kvalitní suroviny ve spojení se zkušeností šéfkuchaře z proslulých podniků jako La Bottega Bistroteka nebo michelinskou hvězdou oceněné La Degustation Boheme Bourgeoise vám zaručí ojedinělou gastronomickou zkušenost. Od předkrmu až po dezert budete opakovaně prožívat exploze výrazných chutí kloubené s dokonalými vůněmi. Každý chod představuje nejen chuťový požitek, ale je i vizuálním dílem opravdových umělců.
Po večeři se ještě chvíli zdržte a projděte si areál zámku nebo se vydejte na výlet za okolními památkami. Pohled na Chrám Tří Grácií, Rybniční zámeček nebo zámeček Belveder totiž stojí za to.
Cca 2 hodiny
2 osoby
Březen - prosinec.
Degustační menu se podává ve dnech středa, čtvrtek, pátek a sobota.
Hlohovec u Břeclavi
Návštěva restaurace ESSENS je možná pro osoby starší 6 let.
Při rezervaci zážitku si lze přiobjednat vinné párování za poplatek 1250 Kč/osoba a nealkoholické párování za poplatek 700 Kč/osoba.
Restaurace ESSENS je otevřená vždy od 18:00 do 23:00. Nejpozději si lze menu objednat ve 21:00.
2 osoby | degustační menu | 5 800,- Kč |
Navštivte prestižní restauraci ESSENS, nacházející se v hotelovém resortu Chateau de Frontiere. Pochutnejte si na degustačním menu složeném věhlasným kulinářským mistrem Ottou Vašákem a podávaném v dechberoucím prostředí Lednicko-valtického areálu.
2 osoby | degustační menu | 5 800,- Kč |
Sdílej fotografie ze zážitku a vyhraj!
Navštivte prestižní restauraci ESSENS, nacházející se v hotelovém resortu Chateau de Frontiere. Pochutnejte si na degustačním menu složeném věhlasným kulinářským mistrem Ottou Vašákem a podávaném v dechberoucím prostředí Lednicko-valtického areálu.
Restaurace ESSENS je hrdým držitelem prestižního ocenění francouzského gastronomického průvodce Gault&Millau, od kterého v roce 2025 obdržela fantastické hodnocení "3 kuchařských čepic". Zařadila se tak mezi 12 nejlepších restaurací Česka podle průvodce Gault&Millau.
Degustační menu o šesti chodech kuchaři vždy připravují z čerstvých lokálních surovin. Spousty z nich si i sami pěstují, a to přímo v zámeckém areálu. Kvalitní suroviny ve spojení se zkušeností šéfkuchaře z proslulých podniků jako La Bottega Bistroteka nebo michelinskou hvězdou oceněné La Degustation Boheme Bourgeoise vám zaručí ojedinělou gastronomickou zkušenost. Od předkrmu až po dezert budete opakovaně prožívat exploze výrazných chutí kloubené s dokonalými vůněmi. Každý chod představuje nejen chuťový požitek, ale je i vizuálním dílem opravdových umělců.
Po večeři se ještě chvíli zdržte a projděte si areál zámku nebo se vydejte na výlet za okolními památkami. Pohled na Chrám Tří Grácií, Rybniční zámeček nebo zámeček Belveder totiž stojí za to.
Cca 2 hodiny
2 osoby
Březen - prosinec.
Degustační menu se podává ve dnech středa, čtvrtek, pátek a sobota.
Hlohovec u Břeclavi
Návštěva restaurace ESSENS je možná pro osoby starší 6 let.
Při rezervaci zážitku si lze přiobjednat vinné párování za poplatek 1250 Kč/osoba a nealkoholické párování za poplatek 700 Kč/osoba.
Restaurace ESSENS je otevřená vždy od 18:00 do 23:00. Nejpozději si lze menu objednat ve 21:00.
2 osoby | degustační menu | 5 800,- Kč |
2 osoby | degustační menu | 5 800,- Kč |