Naučte se připravovat ikonická indonéská jídla! Překvapte své blízké a uvařte jim netradiční večeři či oběd. Pod vedením zkušených kulinářských mistrů zjistíte, že připravit něco nového a jedinečného není vůbec náročné.
Sváteční tabule nebo nedělní oběd nemusí být do nekonečna ve znamení české klasiky. Vyzkoušejte uvařit něco nového, třeba takovou polévku Soto Ayam, smaženou rýži Nasi Goreng nebo balinéské letní závitky. Že nevíte, o co jde a jak se to vaří? Od toho tu jsou kuchaři Buddha Caffee, kteří vás tyto dokonalé delikatesy naučí připravit levou zadní.
Začnete přípravou předkrmu v podobě balinéských letních závitků s kuřecím masem, kokosovým mlékem, arašídy, maniokem, koriandrem a mangem. Tohle kombo se skvěle hodí jako předkrm nebo výborná svačinka, když máte chuť na něco lehčího. Pokračovat budete s Nasi Goreng, což je indonéská smažená rýže s jemně pikantní dochucovací pastou sambal manis, vaječnou omeletou, krevetami a smaženou šalotkou. Příprava tohoto jídla je opravdu jednoduchá, a přitom v sobě skrývá dokonalou kombinaci chutí. Oběd není obědem bez polévky. Skvělou volbou, jakou polévku uvařit, když potřebujete něco výživného, co vás zahřeje, je kuřecí nudlová polévka Soto Ayam. Ocení ji především milovníci silných vývarů. Její jedinečnou chuť jí dodává kombinace kurkumy, kokosového mléka, vejce a chilli oleje.
3 - 4 hodiny
1 osoba
Celoročně
Praha - restaurace PRU58
Kurz je určen pro osoby starší 15 let. Mladší jedinci se mohou zúčastnit pokud ovládají základy vaření a půjde s nimi dospělý doprovod s vlastním poukazem.
Uvařené jídlo můžete sníst na místě nebo si jej nechat za drobný poplatek zabalit a vzít s sebou domů.
Na místě si můžete objednat nápoje, nejsou ovšem v ceně balíčku.
Kurzu se účastní minimálně 6 a maximálně 16 osob.
Naučte se připravovat ikonická indonéská jídla! Překvapte své blízké a uvařte jim netradiční večeři či oběd. Pod vedením zkušených kulinářských mistrů zjistíte, že připravit něco nového a jedinečného není vůbec náročné.
Sdílej fotografie ze zážitku a vyhraj!
Naučte se připravovat ikonická indonéská jídla! Překvapte své blízké a uvařte jim netradiční večeři či oběd. Pod vedením zkušených kulinářských mistrů zjistíte, že připravit něco nového a jedinečného není vůbec náročné.
Sváteční tabule nebo nedělní oběd nemusí být do nekonečna ve znamení české klasiky. Vyzkoušejte uvařit něco nového, třeba takovou polévku Soto Ayam, smaženou rýži Nasi Goreng nebo balinéské letní závitky. Že nevíte, o co jde a jak se to vaří? Od toho tu jsou kuchaři Buddha Caffee, kteří vás tyto dokonalé delikatesy naučí připravit levou zadní.
Začnete přípravou předkrmu v podobě balinéských letních závitků s kuřecím masem, kokosovým mlékem, arašídy, maniokem, koriandrem a mangem. Tohle kombo se skvěle hodí jako předkrm nebo výborná svačinka, když máte chuť na něco lehčího. Pokračovat budete s Nasi Goreng, což je indonéská smažená rýže s jemně pikantní dochucovací pastou sambal manis, vaječnou omeletou, krevetami a smaženou šalotkou. Příprava tohoto jídla je opravdu jednoduchá, a přitom v sobě skrývá dokonalou kombinaci chutí. Oběd není obědem bez polévky. Skvělou volbou, jakou polévku uvařit, když potřebujete něco výživného, co vás zahřeje, je kuřecí nudlová polévka Soto Ayam. Ocení ji především milovníci silných vývarů. Její jedinečnou chuť jí dodává kombinace kurkumy, kokosového mléka, vejce a chilli oleje.
3 - 4 hodiny
1 osoba
Celoročně
Praha - restaurace PRU58
Kurz je určen pro osoby starší 15 let. Mladší jedinci se mohou zúčastnit pokud ovládají základy vaření a půjde s nimi dospělý doprovod s vlastním poukazem.
Uvařené jídlo můžete sníst na místě nebo si jej nechat za drobný poplatek zabalit a vzít s sebou domů.
Na místě si můžete objednat nápoje, nejsou ovšem v ceně balíčku.
Kurzu se účastní minimálně 6 a maximálně 16 osob.