Vydejte se na kurzy pražské kulinářské školy Ola Kala a naučte se připravovat maso na tolik způsobů, že nebudete vědět, čím své blízké doma oslnit dřív. Vaši cestu za ovládnutím nejlepších jídel z masa doprovodí degustace vynikajících vín.
Správný masožravec si vždy rád pochutná na výborném fláku masa. Příprava steaků a burgerů je přesně o umu dokázat maso udělat tak, aby bylo z venku hezky opečené a uvnitř zůstalo měkké a plné šťávy a chuti. Kurz je vhodný jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé kuchaře.
To vás naučí na některém z kurzů Ola kala, které se zaměřují na steaky nebo burgery. Oblečte si kuchařskou zástěru, vydejte se do sympatického pražského studia a staňte se gastroumělcem, který umí s masem dělat divy. Pod vedením profesionálních šéfkuchařů zjistíte, že připravit dokonalý steak nebo burger nemusí být žádná věda. Podle zvoleného typu kurzu se naučíte, jak vykouzlit flank steak, rib eye steak nebo třeba Black Panther Burger s trhaným vepřovým masíčkem.
Vaši kulinářskou zkušenost doprovodí degustace celých 12 druhů vynikajících vín z Francie, Itálie a Moravy.
Tento poukaz vám umožňuje si vybrat z následujících kurzů vaření:
B&W Burger a Brownies
Tyto kurzy naleznete také ZDE v sekci MASO.
V Ola Kala se vaří vždy ve dvojicích při maximálním počtu 14 lidí. Každý účastník uvaří pod dohledem špičkových šéfkuchařů kompletní menu, které se skládá z minimálně čtyř chodů a zpravidla bývá zakončené dezertem. Účastníci si připravují vlastní porce a postupně usedají k prostřené tabuli, kde okusí svá čerstvě uvařená jídla. Během kurzu je k dispozici dokonalý servis tříčlenného personálu (servis u stolu, vinný servis a lektor). Gastronomický zážitek doplňuje neomezená degustace vína (cca 12 druhů vín) po celou dobu kurzu a výběr z kávy a různých druhů čajů. K dispozici je také filtrovaná voda Purezza (neperlivá/perlivá), pivo, cola či domácí ledový čaj. Na závěr získá každý z účastníků certifikát o absolvování kurzu.
1 - 2 osoby (dle zvolené varianty)
cca 4 hodiny
Celoročně.
Není možný.
Praha.
Minimální věk pro účastníky zážitku je 16 let. Osoby mladší 18ti let nesmí požívat alkohol – při rezervaci osoby mladší 18ti let je nutné na tuto skutečnost upozornit.
1 osoba | 4 hodiny | 3 600,- Kč | |
2 osoby | 4 hodiny | 7 200,- Kč |
Vydejte se na kurzy pražské kulinářské školy Ola Kala a naučte se připravovat maso na tolik způsobů, že nebudete vědět, čím své blízké doma oslnit dřív. Vaši cestu za ovládnutím nejlepších jídel z masa doprovodí degustace vynikajících vín.
1 osoba | 4 hodiny | 3 600,- Kč | |
2 osoby | 4 hodiny | 7 200,- Kč |
Sdílej fotografie ze zážitku a vyhraj!
Vydejte se na kurzy pražské kulinářské školy Ola Kala a naučte se připravovat maso na tolik způsobů, že nebudete vědět, čím své blízké doma oslnit dřív. Vaši cestu za ovládnutím nejlepších jídel z masa doprovodí degustace vynikajících vín.
Správný masožravec si vždy rád pochutná na výborném fláku masa. Příprava steaků a burgerů je přesně o umu dokázat maso udělat tak, aby bylo z venku hezky opečené a uvnitř zůstalo měkké a plné šťávy a chuti. Kurz je vhodný jak pro úplné začátečníky, tak pro pokročilé kuchaře.
To vás naučí na některém z kurzů Ola kala, které se zaměřují na steaky nebo burgery. Oblečte si kuchařskou zástěru, vydejte se do sympatického pražského studia a staňte se gastroumělcem, který umí s masem dělat divy. Pod vedením profesionálních šéfkuchařů zjistíte, že připravit dokonalý steak nebo burger nemusí být žádná věda. Podle zvoleného typu kurzu se naučíte, jak vykouzlit flank steak, rib eye steak nebo třeba Black Panther Burger s trhaným vepřovým masíčkem.
Vaši kulinářskou zkušenost doprovodí degustace celých 12 druhů vynikajících vín z Francie, Itálie a Moravy.
Tento poukaz vám umožňuje si vybrat z následujících kurzů vaření:
B&W Burger a Brownies
Tyto kurzy naleznete také ZDE v sekci MASO.
V Ola Kala se vaří vždy ve dvojicích při maximálním počtu 14 lidí. Každý účastník uvaří pod dohledem špičkových šéfkuchařů kompletní menu, které se skládá z minimálně čtyř chodů a zpravidla bývá zakončené dezertem. Účastníci si připravují vlastní porce a postupně usedají k prostřené tabuli, kde okusí svá čerstvě uvařená jídla. Během kurzu je k dispozici dokonalý servis tříčlenného personálu (servis u stolu, vinný servis a lektor). Gastronomický zážitek doplňuje neomezená degustace vína (cca 12 druhů vín) po celou dobu kurzu a výběr z kávy a různých druhů čajů. K dispozici je také filtrovaná voda Purezza (neperlivá/perlivá), pivo, cola či domácí ledový čaj. Na závěr získá každý z účastníků certifikát o absolvování kurzu.
1 - 2 osoby (dle zvolené varianty)
cca 4 hodiny
Celoročně.
Není možný.
Praha.
Minimální věk pro účastníky zážitku je 16 let. Osoby mladší 18ti let nesmí požívat alkohol – při rezervaci osoby mladší 18ti let je nutné na tuto skutečnost upozornit.
1 osoba | 4 hodiny | 3 600,- Kč | |
2 osoby | 4 hodiny | 7 200,- Kč |
1 osoba | 4 hodiny | 3 600,- Kč | |
2 osoby | 4 hodiny | 7 200,- Kč |